Meillä kaikilla on aina välillä kiireisiä hetkiä, esimerkiksi muuton aikana haluat varmasti saada sähkösopimuksesi nopeasti ja vaivattomasti mutta myös mahdollisimman edullisesti. Miten se sähkösopimus sitten saadaan nopeasti? Kilpailuttamalla, sähkön kilpailuttamiseksi sinun tulee täyttää yksi hakemus joka kilpailuttaa sähkösopimuksesi useamman sähköyhtiön kanssa ja voit valita itsellesi edullisimman sähkösopimuksen. Voit kilpailuttaa sähkösopimuksesi esimerkiksi sähkömittari.fi palvelussa.

Mitä tehdä jos sähköt katkaistaan?

Jos sähkösopimuksesi katkaistaan sinun tulee soittaa nopeasti sähköyhtiöllesi ja pyytää heitä avaamaan sähköt pikaisesti, tämä yleisesti maksaa 50 ja 150 euron väliltä koska kyseessä on pikakytkentä. Mikäli sähköt on katkaistu maksamattoman laskun vuoksi sinun tulee maksaa avoimet laskut jotta sähköt voidaan avata uudestaan.

Miten saada sähkösopimus heti?

Useammat sähköyhtiöt pystyvät arkisin avamaan sähkösopimuksen HETI mutta tämä maksaa hiukan enemmän koska kyseessä on pikakytkentä joka on useasti erikseen laskutettava palvelu 50-150€ väliltä. Sähkösopimus voidaan myös laittaa alkavaksi välittömästi jos se unohtui muuton alla tehdä, tämän vuoksi kannattaa soittaa sähköyhtiöön ja pyytää pikakytkentää. Onko uudessa asunnossa sähköt edellisen käyttäjän nimissä? Tämä on sinulle hyvä koska pikakytkentää ei tarvita kun asunnossa on jo sähköt kytkettynä.