Miten kilpailuttaa sähkösopimus on varmasti monella mielessä, mutta oikeastaan pitäisi kysyä miksi sinun tulee kilpailuttaa sähkösopimus. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa koska pystyt kilpailutuksen avulla sästämään jopa satasia vuodessa omasta sähkösopimuksestasi. Kesäaikaan sähkösopimuksen kilpailuttaminen on kannattavinta koska sähkön hinta on tällöin alimmillaan, jos olet tehnyt sähkösopimuksen talvella voit kesällä kilpailuttamisen avulla pudotta ajopa 2-3 senttiä pois per kulutettu kWh. Listasimme alle suosituimmat sähkön kilpailutus palvelut.

Sähkömittari.fi

Sähkömittari.fi palvelu tarjoaa sinulle vain suomalaisia sähköyhtiöitä, sähkömittari palvelua on käyttänyt jo yli 300 000 suomalaista joten palvelu on täysin luotettava.

Siirry sähkömittari.fi palveluun tästä.

VainMinulle.com

VainMinulle.com palvelun kautta saat sähkösopimuksen edullisemmin kuin suoraan sähköyhtiöltä, suosittelemme kokeilemaan heidän palveluaan.

Siirry VainMinulle.com palveluun tästä.

Miksi kilpailuttaa sähkösopimus?

Sähkön kilpailutus tarkoittaa sitä että sinulle tarjotaan useamman yhtiön sähkösopimus josta voit valita itsellesi mieluisimman sähkösopimuksen, sähkön kilpailuttaminen kannattaa jos haluat säästää rahaa esimerkiksi lomamatkaa varten. Sähkön kilpailuttamisen avulla jo sadat tuhannet suomalaiset ovat pudottaneet omaa sähkölaskuaan yli 100 euroa vuodessa. Sähkön kilpailutus tapahtuu syöttämällä palveluun asuntosi osoitteen ja muut tiedot, kun olet syöttänyt tietosi palvelun tarjoaja antaa sinulle useamman vaihtoehdon josta voit valita itsellesi mieluisimman sähkösopimuksen. Halvimman ja kalleiman sähköyhtiön välillä voi olla jopa 3-5 sentin kilowattitunti hintaero, tästä syystä kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus. Katso tästä miten sähkön hinta muodostuu tai jos haluat valita ekologisen sähkösopimuksen katso tästä.