Mitä tarkoittaa paras sähkösopimus? Se voi olla monia asioita riippuen henkilöstä, osa meistä arvostaa yhtiöitä jotka tuottavat uusiutuvalla energialla sähköä kun taas osa meistä haluaa edullisemman sähkölaskun. Miten sitten hankit sen parhaimman sähkösopimuksen? Se riippuu ihan siitä mitä haluat, sähkösopimuksen voit kilpailuttaa esimerkiksi vainsinulle.com palvelun kautta joka siis kilpailuttaa sinulle useamman sähköyhtiön jotta sinä säästäisit rahaa tai mahdollisesti luontoa.

Voit hankkia parhaimman sähkösopimuksen joka sopii juuri sinulle kun ajattelet mitä haluat sähkösopimuksellasi saavuttaa, koska hinta ei aina tarkoita sitä että sähkösopimus on parempi kun hinta on alhaisempi. On olemassa erilaisia sähköyhtiöitä jotka esimerkiksi laskuttavat sinua ennakoon ja kerran vuodessa laskut tasataan, nämä sähköyhtiöt ovat useasti iltapäivälehtien etusivuilla koska tälläisissä sopimuksissa ei ole järkeä kuluttajalle. Ennakkoon perustuva laskutus joka tasataan on yleisesti aina kalliimpi kuin kiinteä sähkösopimus joka perustuu todelliseen kulutukseen. Suosittelemme itse Nordic Green Energyn ja Ilmatar yhtiöiden sähkösopimuksia koska näistä yhtiöistä molemmat tuottaa niin sanottua vihreää sähköä joka siis tuotetaan aina uusiutuvalla energialla, näissä yhtiöissä maksat käytön mukaan sähköstäsi eli sähkösopimuksessa ei ole piilokuluja tai muita kuluja.

Haluan parhaimman sähkösopimuksen mitä teen?

Jos haluat itsellesi sen parhaimman mahdollisen diilin niin kilpailuta sähkösopimuksesi, sähkön kilpailuttaminen kannattaa ajoittaa aina kesälle koska talvella sähköä kulutetaan enemmän joten sähkön hinta on korkeampi, kesällä sähköä kulutetaan vähemmän jolloin sähkön hinta on alhaisempi eli sähkön hinta perustuu kysyntään ja tarjontaan, kesäisin kysyntä on väheisempää ja tarjontaa on enemmän ja kuten varmasti arvasitkin niin talvella kysyntää on enemmän ja hinta on korkeampi.

Haluatko parhaimman ekologisen sähkösopimuksen tällöin sinun tulee valita sellainen sähköyhtiö joka tuottaa sähkö vain uusiutuvalla energialla, näin sinä pienennät omaa hiilijalanjälkeäsi vähäntämällä taloutesi hiilidioksidi päästöjä. Lue lisää ekologisesta sähkösopimuksesta tästä.